Jetstream zwembad

Wilt u graag een jetstream in uw zwembad? Een jetstream kunt u in de wand van het zwembad laten monteren voor verschillende doeleinde. Het kan gebruikt worden als waterattractie, om te sporten en zelfs als massage. Hoe u het ook wilt gebruiken, het verhoogt altijd het zwemplezier.

Verlengstuk van uw zwembad

Een jetstream maakt het zwembad oneindig lang. Wanneer u maar een klein zwembad heeft kan een jetstream de oplossing zijn om uitgebreid baantjes te zwemmen. U kunt blijven zwemmen doordat er geen einde aan komt. Uiteraard is dit afhankelijk van het soort jet en de sterkte van de pomp. Dit creëert namelijk de tegenstroom.

Trainen of recreatief zwemmen

Voor echte zwemmers die graag baantjes zwemmen of willen trainen voor een bepaalde sport is een sterke tegenstroom van belang. Op deze manier voorkomt u dat u de zwembadrand bereikt en kunt u grote afstanden afleggen. Met een jetstream die 60m³/h gaat kunt u al volop trainen. Weet u niet welk vermogen de pomp moet hebben als u een geoefende zwemmer bent? Zwembadplein adviseert u graag.

Voor de recreatieve zwemmer voldoet een lichtere tegenstroom. Dit dient als massage stroom waarbij u heerlijk kunt relaxen. Dit is te vergelijken met de waterstroom in een jacuzzi. Voor deze functie heeft u een pomp nodig met minder kracht. Maar u heeft in beide gevallen gegarandeerd uren zwemplezier.

Kies de juiste jetstream

Een jetstream bestaat meestal uit meerdere componenten, waaronder een afbouwset, een inbouwset en eventueel een flensset en handgreep. Of u kiest voor 1 of meerdere jets in het zwembad ligt aan de oppervlakte van uw zwembad. Tevens is het type zwembad, zoals een folie of prefab zwembad, een belangrijke factor. Voor het kiezen van de juiste jetstream kunt u advies vragen bij een zwembadbouwer bij u in de buurt.