Noppenfolie zwembad

Een kwalitatief hoge zwembadafdekking is belangrijk bij het onderhouden van uw zwembad. Bij een beter onderhoud kunt voor een aanzienlijk langere periode genieten van uw zwembad. Een van de zwembadafdekking oplossing is noppenfolie. Wij vertellen u hier graag meer over.

Noppenfollieafdekking

Met noppenfolie kunt u uw zwembad gemakkelijk afdekken in de zomer. Er kan veel vuil in het zwembad terechtkomen door bomen, planten en insecten. Noppenfolie zorgt voor een goede beschermlaag tegen onnodig vuil. Wanneer u de noppenfolie van het zwembad afhaalt kunt u direct genieten van schoon en warm water.

Direct warm zwembadwater

Het zorgt namelijk ook voor het op peil houden van de watertemperatuur. Het zwembadwater warmt zich op gedurende de dag en door uw zwembad af te dekken behoudt u deze warmte. Het verhoogt zelfs de temperatuur met 5 graden of meer. Tevens vermindert de noppenfolie het verdampen van het zwembadwater. Hiermee bespaart u verwarmingskosten.

Kies de juiste variant

De noppenfolie voor uw zwembad plaatst u met de noppen naar beneden en met het gladde gedeelte naar boven op het wateroppervlak. Het drijft als het ware op het water. Haalt u de noppenfolie van het zwembad af, zorg er dan voor dat u het op een veilige plek bewaart en afdekt. Ook in de winter is het belangrijk om de noppenfolie op een veilige plek te bewaren tegen de vorst.

Advies van een zwembadbouwer

Noppenfolieafdekking is beschikbaar in twee kleurvarianten, blauw en zwart. Ook heeft elk zwembad zijn eigen vorm en grootte en daarom zijn er verschillende afmetingen beschikbaar. Noppenfolie voor het zwembad kunt u in onze webshop verkrijgen. Weet u niet welke optie het beste past bij uw zwembad? Neem contact op met onze adviseurs en wij helpen u graag.