Whirlpool bad

Welk whirlpool bad is geschikt voor mij?

Er zijn diverse typen whirlpool baden op de markt. Dat betekent dat er altijd eentje bij u past, maar ook dat u door de bomen het bos soms niet meer ziet. Bij Zwembadplein kunnen we u uitstekend informeren over de baden en welke geschikt is voor uw situatie.

Welke typen whirlpool baden zijn er?

Allereerst is het goed om te weten dat we onderscheid maken in twee soorten whirlpools: portable whirlpools en inbouw whirlpools. Portable whirlpools zijn op zichzelf staande baden met een omkasting die boven de grond staan, inbouw whirlpools zijn baden die in de grond verzonken zijn. Beide typen zijn verkrijgbaar in diverse merken en uitvoeringen die verschillen in grootte en kleur.

Als u gaat voor een whirlpool in een binnenruimte zijn in principe beide soorten geschikt. Inbouw whirlpools zijn over het algemeen minder geschikt voor in de tuin, tenzij er aanpassingen worden gedaan met betrekking tot de techniek van het bad. Voor binnenruimtes zijn de inbouw whirlpools het meest populair omdat ze perfect aansluiten op de omgeving. Bovendien is alle techniek netjes weggewerkt wat een positief effect heeft op het design en de uitstraling van de ruimte.

Wat kost een whirlpool?

De prijsklassen van whirlpools lopen erg uiteen en zijn sterk afhankelijk van het type bad. Over het algemeen betaalt u meer voor een groot formaat bad dan voor een kleiner formaat. Dat komt omdat er in een groot formaat bad meer jets aanwezig zijn waardoor er een krachtigere of meerdere pompen nodig zijn. Zowel de krachtigere pomp(en) als de extra hoeveelheid water wat verwarmd moet worden zorgt ook voor een hoger energieverbruik en dus meer kosten tijdens het gebruik. Bij Zwembadplein kunnen we u uitstekend adviseren over whirlpools. Maak een afspraak in onze showroom voor een adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden.