Veelgestelde vragen

Op deze pagina hebben we een aantal veelgestelde vragen voor u behandeld. Zit het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Zwembadplein is een adviescentrum voor zwembaden en toebehoren. Voor specifieke vragen over uw zwembad kunnen wij u doorverwijzen naar een partner van Zwembadplein (zwembadbouwers). Lees hieronder met wie u contact kunt opnemen.

Veelgestelde vragen

Kan ik voor prijsoffertes terecht bij Zwembadplein?

Voor een offerte van een renovatie of een compleet nieuw zwembad kunt u terecht bij een partner van Zwembadplein (zwembadbouwer). Vul uw postcode of plaatsnaam in via de pagina Zwembadbouwers in het menu en vind een zwembadbouwer bij u in de buurt. Alle vermelde partners zijn door ons goedgekeurd op basis van hun expertise, de kwaliteit van hun werk en service.

Welke garanties op het zwembad en de accessoires worden er gegeven?

Voor vragen over garanties kunt u terecht bij uw zwembadbouwer of een partner van Zwembadplein (zwembadbouwer). Bij Zwembadplein kunt u terecht voor advies, maar uw zwembadbouwer verteld u over garanties op het zwembad en de accessoires.

Kan ik de kosten voor herstel of vervanging doorberekenen aan de leverancier?

Nee, dit is niet mogelijk. Wilt u graag advies over andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Kan ik jullie showroom bezoeken zonder afspraak?

Wij willen u graag vragen om online een afspraak in te plannen. Zwembadplein werkt op afspraak zodat we voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. Een afspraak kunt u gemakkelijk inplannen via het contactformulier, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken voor het inplannen van een afspraak.

Wat zijn jullie openingstijden?

Aug t/m Maart : Maandag t/m Donderdag van 8.30 tot 17.00 uur Vrijdag van 8.30 uur tot 15.30 uur. April t/m Juli : Maandag t/m Vrijdag van 8.30 uur t/m 17.00 uur.

Kan ik bij Zwembadplein terecht met vragen over waterbehandeling?

Voor vragen over waterbehandeling kunt u contact opnemen met een partner van Zwembadplein (zwembadbouwer). Bij Zwembadplein kunt u terecht voor advies, maar uw zwembadbouwer beantwoord al uw vragen over waterbehandeling.

Kan ik bij Zwembadplein met vragen terecht over vervangingsonderdelen?

Voor vervangingsonderdelen kunt u rechtstreeks contact opnemen met een partner van Zwembadplein (zwembadbouwer). Bij Zwembadplein kunt u terecht voor advies, maar uw zwembadbouwer beantwoord al uw vragen over vervangingsonderdelen.

Kan ik bij Zwembadplein rechtstreeks kopen?

Zwembadplein is een adviescentrum maar verkoopt niet rechtstreeks aan de consument. Aankoop via onze webshop loopt ook via een Zwembadplein partner. Bekijk onze webshop voor alle producten.

Welke zwembadbouwer bevindt zich in de buurt voor een vrijblijvend gesprek?

Zoek een zwembadbouwer bij u in de omgeving op de pagina Zwembadbouwers. Onze partners bevinden zich in Nederland en België. Klik op ‘Bekijk portfolio’ onder de gegevens van de zwembadbouwer om naar hun persoonlijke pagina te gaan waar u projecten in hun portfolio kunt bekijken en informatie kunt vinden.