Reviews

Willem en Geertje v Spelden

SCORE

Goedemiddag,

Hartelijk bedankt voor deze aanbieding en voor de fijne en deskundige en vriendelijke rondleiding.

We hebben er veel van opgestoken en gaan verder met de voorbereidingen.

Een timmerman hebben we al, de tekening wordt gemaakt, dus wie weet, wordt de volgende stap, een belletje naar een bouwer van het zwembadplein.

Vriendelijke groet,

Willem en Geertje v Spelden

Rob Joosten

SCORE

Beste Zwembadplein,

Wij hebben afgelopen vakantie een zwembad laten bouwen door een partner van Zwembadplein namelijk Aquafun uit Maasbree.
Voordat we begonnen hebben we ons goed geïnformeerd via internet, vaak kwamen we op de site van jullie terecht.
Na een duidelijke offerte gekregen te hebben van Aquafun hebben we deze samen met Frank van Schaik van zwembadplein eens doorgenomen en alle opties duidelijk besproken en verdere uitleg gekregen, en veel van deze optie’s in de praktijk bij hun in de showroom bekeken.
Wij hebben dit bezoek als zeer prettig ervaren, en vervolgens opdracht gegeven aan Aquafun. Zij hebben het bad perfect aangelegd.
Wij zijn zeer tevreden en hopen er nog veel plezier van te hebben. Bedankt. Binnen kort willen we nog wat meer informatie gaan inwinnen in eventuele zonnencolectoren om de warmtepomp te ontlasten.

Bedankt

Mvg Rob Joosten

Ger en Bea Dings

SCORE

Wij zijn bezig met het ontwerp van een nieuw huis met zwembad en hadden behoefte aan een oriënterend gesprek. We liepen zomaar binnen maar werden erg gastvrij ontvangen. Er werd ruimschoots de tijd genomen om ons middels foto’s op weg te helpen. Erg prettig en bijzonder inzichtelijk op deze manier. Onze architect hebben we er goed mee op weg geholpen.
Daarnaast ook nog op hoofdlijn uitleg gekregen over techniek en de daarbij behorende ontwerpuitgangspunten.
Kortom, we zijn erg tevreden en het bezoek krijgt zeker nog een vervolg.

René en Cornelia Giesen

SCORE

Nadat wij een Offerte gekregen hadden van een zwembadbouwer die ook door jullie voor de achterhoek genoemd word hadden we nog een paar open vragen. Nadat wij bij mensen in ons dorp een zwembad bekeken hebben die ook door hetzelfde bedrijf is aangelegt werd ons aangeraden eens een bezoek bij jullie te doen. Het was een zeer interessante dag, waar dan ook al onze vragen werden beantwoord. Er werd ook alle tijd genomen voor ons. We voelden ons zeer op ons gemak. Het deskundige advies werd dan ook door jullie aan onze zwembadbouwer doorgegeven, en we hadden reeds na 1 week de aangepaste offerte met onze wensen op jullie aanraden. Het is echt aan te bevelen voor de bouw van een zwembad eens een kijkje te nemen bij jullie, zeker ook de uitgebreide Showroom voor de filterinstallatie e.d. Voor ons was het zeer aangenaam en het was de rit van in totaal 300km zeker waard.

Bert en Gemma van der Veek

SCORE

Nadat we een boek over zwembaden meegekregen hadden van een installateur (Hydraflex) in Nuth ,hebben we het zeer uitvoering gelezen en besloten tot een afspraak te maken met de heer Frank van Schaik van Zwembadplein in Geldrop.We hadden het boek al een jaar in huis omdat we ons gehele leven al een zwembad zouden wensen en nog niet wisten hoe en wanneer we dit zouden kunnen raeliseren.Afgelopen 9 juni hebben we een begin gemaakt om eens te bekijken over wat er bij komt kijken als je een zwembad zou aanleggen.
We hebben zelf inmiddels een opzetbad van bijna 8 bij 4 meter in de tuin en ondanks de afgelopen regenachtige maanden ,hebben we bijna iedere dag met heel veel plezier gezwommen en toen besloten om stappen te ondernemen om naar een inbouw zwembad te gaan kijken, en wel een met overkapping om er het hele jaar van te kunnen genieten.Omdat wij een zaak aan huis hebben en weinig “vrije tijd” kunnen creëren om er op uit te gaan, zien wij de aanschaf van een zwembad als iedere dag een beetje vrije tijd om te ontspannen en als een soort “vakantie”in eigen tuin.
Tijdens het bezoek en gesprek mat de heer Frank van Schaik, werden we steeds enthausiaster te meer omdat we via de diashow zoveel mogelijkheden zagen en uitleg kregen om bij onze situatie ideën te creëren .Hij liet ons helemaal vrij in onze creativiteit en gaf precies de juiste idee vorming en eventuele mogelijkheden om er verder over na te denken, hij drong nergens op aan en we zagen dat je een zwembad kan realiseren voor welke situatie en ruimte je ook maar tot beschikking hebt, van woonwijk tot villawijk.
Ook de rondleiding bij de apparatuurmogelijkheden was zeer helder en duidelijk.Onze ideevorming kreeg steeds meer gestalte.
Wij gaan inmiddels over om afspraken te maken met zwembadbouwers om nog dichter bij een dergelijke aanschaf te komen.
We zullen zeker iedereen aanraden om als je idee hebt om een zwembad aan te schaffen,een afspraak te maken bij Zwembadplein en je te laten adviseren door de heer Frank van Schaik.
Bedankt voor de prettige ontmoeting!

Bert en Gemma van der Veek

Willem Vaessen

SCORE

Mijn vrouw en ik brachten onverwacht een bezoek aan Zwembadplein en werden zeer vriendelijk ontvangen.
Frank van Schaik heeft ons te woord gestaan Ik moet zeggen dat hij ons die middag wegwijs heeft gemaakt in het eventueel aanschaffen van een zwembad. Frank heeft ons alles tot in de kleine puntjes laten zien. Niets was hem teveel. Mooie ervaring.
Ja wij zijn nu veel dichter bij de aanschaf van een zwembad gekomen Ik en mijn vrouw zijn er van overtuigd dat het er zal komen.
Op naar een mooie zomer in 2016
Gr Willem en Corine en ( Rocco ) Vaessen.

Benno Reerink

SCORE

Ofschoon het in eerste instantie teleurstellende was dat de overkapping die wij voor ogen hebben niet in uw showroom was te bezichtigen
– we hebben er begrip voor dat u niet alle overkappingen kunt laten zien, u zou alsdan een showroom nodig hebben ter grootte van de RAI –
hebt u ons plezierig en adequaat geinformeerd over voorwaarden en mogelijkheden ons bad van een overkapping te voorzien.
Ik heb van uw instructies het nodige opgestoken.
We gaan de overkapping zeker aanschaffen. Alvorens we de bouwkundige voorbereidingen treffen zal ik bij u verifieren of de maten
van de ondergrond (beton) waarin de rail worden gelegd de juiste zijn.

Met vriendelijke groet,

Benno Reerink

Fred Huijgen

SCORE

Omdat mijn oude zwembad na 35 jaar aan vervanging toe is heb ik, onaangekondigd, Zwembadplein bezocht om me te laten informeren over de voor mijn situatie geschikte bouwmaterialen, afdekkingen en apparatuur. Ik werd vriendelijk ontvangen en zeer deskundig werden mijn vragen beantwoord. Bovendien kreeg ik nuttige suggesties aangaande alternatieve mogelijkheden en de nieuwste ontwikkelingen, o.a. op het gebied van waterbeheer.
Een bezoek aan het zwembadplein is meer dan de moeite waard!

Eddy Sobczak

SCORE

Na maanden van oriënteren en informeren over zwembaden hebben wij besloten na veel wikken en wegen geen zwembad te realiseren. Ons bezoek aan Zwembadplein hebben wij als zeer prettig ervaren, de vragen die wij hadden zijn naar onze tevredenheid beantwoord en meer dan dat zelfs. Mochten wij in de toekomst alsnog besluiten een zwembad aan te leggen, dan zullen wij zeer zeker bij jullie uitkomen.

Roland Verbruggen

SCORE

Al jaren lopen wij rond met het idee om een zwembad in onze tuin te bouwen. Na lang wikken en wegen en vergelijken zijn we uiteindelijk via wat mond op mond reclame terecht gekomen bij het zwembadplein in Geldrop. Gebeld, afspraak gemaakt voor een informatief gesprek wat uiteindelijk een erg plezierig, uitgebreid en hulpzaam gesprek is geweest.
Inmiddels zijn we begonnen, skimmers, inspuiters en een hoop andere materialen besteld en ingebouwd. Het bad wordt 12,25 meter lang en 4 meter breed.
De samenwerking is top en de medewerkers weten waar ze het over hebben!
Aanrader!!!

Roland Verbruggen

Schmeitz

SCORE

Prettig geholpen, goede uitleg, nam de tijd.

Plaats uw eigen review

Score van 1 t/m 5: