Prijscategorie > € 75.000 *

Project Volendam

In samenwerking met een architect is de complete tuin aangepast om een nieuw zwembad te kunnen bouwen in een niet al te grote tuin midden in Volendam.
Om dit voor elkaar te krijgen is een vlonder aan de waterkant verwijderd en voorzien van een nieuwe kade waardoor er 3 meter extra beschikbaar is gekomen voor het zwembad.
Het zwembad heeft een afmeting van 5 x 6 meter en is 120cm diep. Het betreft een bouwkundig bad van gestorte betonnen wanden. De grijze Overdrive afdekking is gepositioneerd onder water en afgeschermd met een Overdrive Keeper Frontpaneel. Het zwembad is voorzien van een half open overkapping met een glazen dak. De techniek is geplaatst in een zeer kleine ruimte van 2×1 meter wat redelijk klein is door de gebruikte techniek. Besturing, verlichting, zwemtrainer en roldeck zijn gekoppeld en te regelen met het Domotica systeem van de woning voor volledige controle ook via telefoon (op afstand).

 * afhankelijk van grondwerk/grondslag ter plaatse, bereikbaarheid bouwlocatie, aanpassing huisinstallatie, vergunning etc.