Prijscategorie > € 75.000 *

Het contact is gelegd nadat deze familie ons heeft bezocht op de website. De website www.bonhoffwellness.nl is een professionele site met veel informatie en een uitgebreide fotogalerij. De projecten zijn allen gemaakt door de vakmensen van Bonhof Wellness.

In het buitengebied van de gemeente Oost-Gelre is dit fraaie zwembad aangelegd. Met een bouwkundige trap in de hoek van het bassin is het gemakkelijk om in en uit het zwembad te komen. Ook kunt u er lekker op gaan zitten op het niveau dat u wenst. De trap alsmede de wanden zijn voorzien van een onderwaterverlichting.

Het is een skimmerbad dat bekleed is met een 1,5mm gewapende zwembadfolie en met speciale randtegels is afgewerkt. De pomp/filterinstallatie met AFM filtermedium inclusief een meet- en regelapparaat zorgen voor een kiemvrij zwemwater.
Met de verschuifbare overkapping is het een 4 seizoenen zwembad ook omdat via de CV installatie en warmtewisselaar het zwembad verwarmt wordt.
In combinatie met de sauna, die door de medewerkers van Bonhof Wellness geheel op locatie in het tuinhuis is gebouwd, heeft het zwembad ook in de winter een functie.
In de sauna zorgt een geïntegreerd stalraam voor een fraaie blik in de grote tuin.

  • Bouwjaar: 2011
  • Afmeting zwembad: 13 x 5 x 1.5

 * afhankelijk van grondwerk/grondslag ter plaatse, bereikbaarheid bouwlocatie, aanpassing huisinstallatie, vergunning etc.