Prijscategorie € 50.000 tot 75.000 *

In het landelijke buitengebied van Winterswijk, waar het coulisselandschap duidelijk herkenbaar is, vormt dit zwembad één geheel met de omgeving. Vanaf het terras en vanuit het zwembad heeft men een prachtig uitzicht over de natuurlijke vijver richting weiden en boomgaard.

Op basis van goede referenties en mond op mond reclame is klant in contact getreden met Bonhof Wellness in Groenlo. De wensen van de klant zijn omgezet in een duidelijke offerte. Nadat de offerte uitvoerig is besproken en hier en daar op verzoek nog verder is aangepast werd de opdracht gegeven.

Het zogenaamde skimmerbad is geheel bouwkundig gemetseld met grindbetonblokken op een gewapende betonvloer van ca. 20cm dik. Nadat de wanden zijn gestukadoord is het gehele bassin bekleed met een ondertapijt en daarna voorzien van 1,5mm dikke gewapende Alkor folie. Het zwembad wordt afgedekt met solarlamellen die het zwemwater verwarmen.
De pomp-en filterinstallatie met AFM filtermedium en een volledig geautomatiseerde meet- en regeltechniek zorgen voor kraakhelder water.
Onderwater verlichting zorgt ‘s-avonds voor een feeëriek tafereel.

  • Bouwjaar: 2011
  • Afmeting zwembad: 8 x 5 x 1.5

 * afhankelijk van grondwerk/grondslag ter plaatse, bereikbaarheid bouwlocatie, aanpassing huisinstallatie, vergunning etc.

 

Techniek

– Zwembadbesturing: Aqua Easy poolcontrole 2.
– Zwembadpomp Speck Badu 90 met frequentieregelaar.
– Filter Calplas met AFM filtermedium.
– Aqua Easy Next waterbehandeling pH/Redox.
– Speck automatische niveauregeling.
– Verwarming middels Cv installatie en warmtewisselaar.
– Overdrive lamellenafdekking PVC solar.
– Fitstar Taifun jetstream 60 m3/h.
– Verlichting uitgevoerd in LED (kleurenverlichting)