Zwembadcentrum Limburg

zcl

Op deze site willen wij u een goed overzicht geven van de mogelijkheden die wij bieden, als het gaat om de aanleg van een zwembad. Rekening houdende met uw wensen en beoogde budget, adviseren wij u over de diverse bouwwijzen. 

Dankzij het feit dat wij bijna 25 jaar ononderbroken actief zijn in de branche, kunnen wij u doeltreffend wegwijs maken in de passende mogelijkheden. Zelfbouw, complete aanname, maar ook slechts het afnemen van de benodigde onderdelen voor uw nieuw te bouwen bad of renovatie, behoort tot de mogelijkheden. Volledige informatievoorziening voor, tijdens en na de bouw achten wij als vanzelfsprekend om samen tot een geslaagd eindresultaat en gebruikersgemak te komen. 

Ook zijn wij van mening dat wij u als klant zover mogelijk moeten ondersteunen en stimuleren als het gaat om het uitvoeren van uw eigen unieke zwembad. Wij denken dan ook met u mee als het gaat om de ideale indeling met het oog op de mogelijkheden en de gebruikers. Alleen zo kan er een relax- of recreatie oase tot stand komen in uw privé omgeving.

De aanwezigheid van een eigen service- en onderhoudsdienst maakt het mogelijk om aan alle evt. onderhoudsvragen zelf te kunnen voldoen, met steeds als oogpunt uw gewaardeerde klandizie.

Voor een oriënterend gesprek nodigen wij u hartelijk uit om onder het genot van een drankje uw plannen door te nemen in onze showroom. Uiteraard bent u altijd welkom om tijdens de reguliere openingstijden binnen te lopen, indien u zeker wilt zijn dat u direct te woord kunt worden gestaan, kunt u het beste een afspraak maken. Dit kan ook in de avonduren. Een bezoek aan huis bestaat ook tot de mogelijkheden en is steeds gratis en vrijblijvend.

Niet alleen voor zwembaden, maar ook voor whirlpools/spa’s en pelletkachels (o.a. energiezuinige zwembadverwarming m.b.v. pellets (vraag naar de subsidiemogelijkheden)), kunt u bij ons prima terecht.

Portfolio