Archieven

Remon Waterbehandeling

 

Remon Waterbehandeling is een bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in waterbehandeling.

Wij ontwerpen en bouwen zwembaden in alle soorten en maten. Onze ontwikkelingsafdeling beschikt over ruim 35 jaar kennis en ervaring. Ook voor de technische installatie bent u bij Remon aan het goede adres.

Er bestaan verschillende soorten zwembaden. Ook is er een grote diversiteit aan materialenkeuze en opties, maar wat zijn de mogelijkheden?

Om te beginnen kunt u kiezen voor een binnenbad of een buitenbad. Daarnaast kunnen wij het zwembad bouwkundig bouwen of prefab leveren. Het bouwkundige bad wordt ter plaatse gebouwd, terwijl een prefab zwembad compleet wordt aangeleverd en op locatie verder geïnstalleerd wordt. Er zijn tal van verschillende mogelijkheden om uw bad een stijlvolle uitstraling te geven:

• Hoogwaardige folie of betegeling van het bad.
• Verschillende soorten zwembadverlichting (LED, Halogeen e.d.).
• Groot assortiment aan randtegels.
• Inbouwdelen in verschillende maten en materialen (ABS of RVS).
• Tal van verschillende attracties zoals Jet-streams, waterspuiters of waterkanonnen.
• Hoogwaardige zwembad afdekkingen (winterkleden, elektrische afdekkingen).

Remon Pool Manager

Slimme uitvindingen hebben geleid tot onze innovatieve Remon Pool Manager. Een eenvoudig te bedienen systeem dat een aanzienlijke bijdrage levert aan het gemak, de zekerheid en de efficiëntie van uw zwembadtechniek. Met de Remon Pool Manager regelt u de monitoring en bediening van:

• Waterverbruik, piekverbruik en de waterdruk.
• Zwembadpompen, frequentiebesturingen.
• Automatisch terugspoelen van uw zandfilter.
• Verlichting en de aansturing van attracties.
• Verwarming van uw bad.
• Chloor en pH dosering.
• Melding bij eventuele storingen.

Met Remon behaalt u nog meer voordeel door gebruik te maken van:

• Warmteterugwinning uit suppletiewater.
• Een eigen watervoorziening.
• Zwembadverwarming door middel van aardwarmte.
• Zoutelektrolyse systemen.

Onze andere vestigingen in Nederland:

Remon-filiaal Dalfsen
De Singel 11
7722 RR Dalfsen

REMON-filiaal Ospel
Visvijversweg 6
6035 SM, Ospel

 

 

Zwembadcentrum Limburg

zcl

Op deze site willen wij u een goed overzicht geven van de mogelijkheden die wij bieden, als het gaat om de aanleg van een zwembad. Rekening houdende met uw wensen en beoogde budget, adviseren wij u over de diverse bouwwijzen. 

Dankzij het feit dat wij bijna 25 jaar ononderbroken actief zijn in de branche, kunnen wij u doeltreffend wegwijs maken in de passende mogelijkheden. Zelfbouw, complete aanname, maar ook slechts het afnemen van de benodigde onderdelen voor uw nieuw te bouwen bad of renovatie, behoort tot de mogelijkheden. Volledige informatievoorziening voor, tijdens en na de bouw achten wij als vanzelfsprekend om samen tot een geslaagd eindresultaat en gebruikersgemak te komen. 

Ook zijn wij van mening dat wij u als klant zover mogelijk moeten ondersteunen en stimuleren als het gaat om het uitvoeren van uw eigen unieke zwembad. Wij denken dan ook met u mee als het gaat om de ideale indeling met het oog op de mogelijkheden en de gebruikers. Alleen zo kan er een relax- of recreatie oase tot stand komen in uw privé omgeving.

De aanwezigheid van een eigen service- en onderhoudsdienst maakt het mogelijk om aan alle evt. onderhoudsvragen zelf te kunnen voldoen, met steeds als oogpunt uw gewaardeerde klandizie.

Voor een oriënterend gesprek nodigen wij u hartelijk uit om onder het genot van een drankje uw plannen door te nemen in onze showroom. Uiteraard bent u altijd welkom om tijdens de reguliere openingstijden binnen te lopen, indien u zeker wilt zijn dat u direct te woord kunt worden gestaan, kunt u het beste een afspraak maken. Dit kan ook in de avonduren. Een bezoek aan huis bestaat ook tot de mogelijkheden en is steeds gratis en vrijblijvend.

Niet alleen voor zwembaden, maar ook voor whirlpools/spa’s en pelletkachels (o.a. energiezuinige zwembadverwarming m.b.v. pellets (vraag naar de subsidiemogelijkheden)), kunt u bij ons prima terecht.

Zwembadbouwer.nl

zwembadbouwernlZwembadbouwer.nl houdt zich bezig met het aanleggen, renoveren en onderhouden van privé- en openbare zwembaden.
Maar ook voor sauna’s, spa baden en het onderhoud hiervan kunt u bij ons terecht.
Tevens kunnen wij volledige wellness projecten leveren, denk hierbij aan een saunaruimte of poolhouse.

Het bouwen van zwembaden gebeurd vrijwel volledig in eigen beheer, voor u als klant heeft dit als voordeel dat u 1 aanspreekpunt heeft gedurende het traject van aanvraag tot aan de oplevering en zelfs het onderhoud erna.
Ook zijn wij in staat om 3d tekeningen te maken van uw droomproject voor tuin en/of wellness project.

Savannah Wellness

Logo groot copy
Savannah Wellness uit Volendam is opgericht in 2006 en is gevestigd in Volendam.

Door onze wereldwijde opgedane ervaring in de Wellness branche bij enkele fabrikanten besloten wij in oktober 2006 Savannah Wellness op te richten. In de eerste instantie als webwinkel en inmiddels uitgegroeid tot een totaal wellness leverancier voor zowel de particulier als de professionele gebruiker. 

Service en kwaliteit zijn hierbij onze belangrijkste uitgangspunten. Savannah Wellness heeft geen showroom maar maakt gebruik van referentie projecten en de showroom van Zwembadplein zodat u een goed beeld krijgt van het gebruik van de producten in de praktijk.

Savannah Wellness verkoopt, bouwt en installeert zwembaden en complete Wellness projecten in alle soorten en maten. Wij kunnen u helpen met het maken van een keuze voor uw zwembad, whirlpool, sauna of hottub. Maar ook voor service en deskundig advies kunt u op ons rekenen.

De klant staat bij ons voorop en voor elk project vinden wij het belangrijk de klant te leren kennen in zijn eigen omgeving. De huisstijl geeft ons een goed beeld van de stijl die een klant aanspreekt. In overleg met de eindgebruiker maken we een ontwerp dat aansluit bij de eigenaar en woning.

Om een goed beeld te krijgen van het uiteindelijke resultaat van uw zwembad raden wij u aan contact met ons op te nemen om de mogelijkheden en uw wensen voor uw droom bad te bespreken. Het beste kunt u een afspraak maken zodat wij de tijd kunnen nemen voor uw als klant. Dit kan natuurlijk ook ’s-avonds en in het weekend. 

Service en onderhoud is een belangrijk deel van ons bedrijf. Persoonlijke aandacht en snelle service  hebben ons de afgelopen jaren een uitgebreide klantenkring bezorgt in Noord Holland. Belangrijk hierin is onze bereikbaarheid. 7 dagen in de week het hele jaar door staan wij klanten te woord met problemen die wij dan zo snel als mogelijk proberen op te lossen.

Voor onderhoud, storingen, wellness producten en zwembadaccessoires kunt uw ook in onze webwinkel terecht.

Altena zwembaden

Altena zwembaden is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en renoveren van zwembaden. Ook plaatsen en onderhouden wij Villeroy & Boch spa’s. Wij beschikken over een zwembadwinkel / showroom in Dussen waar wij o.a. onderhoudsproducten en toebehoren aanbieden.

Bent u op zoek naar een zwembadbouwer voor aanleg, onderhoud of renovatie van uw buitenzwembad, binnenzwembad of spa? Onze vakkundige en ervaren medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Zo kunt u optimaal genieten van uw zwembad of spa.

Zwembaden met stijl

Zwembaden met stijl Logo zwart

Een zwembad bouwt u niet iedere dag, maar wij wel.

Zwembaden met stijl bouwt binnen en buitenzwembaden met afwerking op een hoog niveau. Sinds 1997 zijn wij als zwembadbouwer actief en bent u bij ons voor het totale zwembadproject aan het juiste adres. Vanuit onze creatieve achtergrond zijn wij in staat aan te voelen wat passend is bij uw gezin, uw levensstijl en persoonlijke behoeftes.

Met onze kennis en vakmanschap ontwerpen en bedenken wij een zwembad wat geheel bij u past.Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad met een folieafwerking, italiaans glasmozaiek, een keramisch monoblockbad of een bad in vrije vorm met strandinloop, we kunnen het allemaal.
Wij denken met u mee vanaf het ontwerp tot de uitvoering.

Onze speerpunten zijn: het leveren van maatwerk en het bedenken van creatieve oplossingen, veilig en gezond zwemwater, duurzaam en mileubewust bouwen en onderhouden, goede prijs en kwaliteit verhouding, aandacht voor de klant en uitstekende service. Ook wanneer u een verouderd bad heeft wat een renovatie behoeft of op zoek bent naar onderhoud voor uw bestaande bad, neem dan contact met ons op.

 

Bos Techniek Service BVBij Bos Techniek Service kunt u terecht voor een professioneel ontwerp. De aanleg, het onderhoud en de reparatie van uw technische installaties.

Waterzuivering en luchtbehandeling voor sport en wellness
Wij hebben ruime ervaring op het gebied van waterzuivering in zwembaden, luchtbehandeling in sportcomplexen en het aanleggen en onderhouden van zwembaden, sauna’s en stoomcabines.

Onze ontwerpers en installateurs gaan altijd een stapje verder. Zij denken met u mee en verzinnen doelgerichte oplossingen voor iedere situatie.

Expert in klimaatbeheersing
Bos Techniek Service heeft een grote expertise op het gebied van klimaatbeheersing zoals het koelen en verwarmen van gebouwen.

Wij gebruiken uitsluitend apparatuur van betrouwbare merken en van de allerbeste kwaliteit voor de beste prijs.

Meet- en regeltechniek van de hoogste kwaliteit
Onze experts in meet- en regeltechniek zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Op deze manier zijn wij in staat systemen te leveren met een lange levensduur, een optimaal rendement en een minimale hoeveelheid storingen.

Alleen service van het hoogste niveau
Onze service is van een hoog niveau: De systemen worden pas aan u overgedragen als ze uitgebreid zijn getest en naar uw volle tevredenheid zijn afgesteld. Uiteraard wordt u voorzien van documentatie, handleidingen en tekeningen van de installatie. Wij verzorgen desgewenst ook (technische) projectbegeleiding of training van uw werknemers.

De zuinigste oplossing in energie én budget
Natuurlijk houdt Bos Techniek Service rekening met uw budget: waar het kan zal energie worden bespaard door de zuinigste oplossing te kiezen zonder kwaliteit in te leveren.

Rovapool

rovapool

Rovapool is een bedrijf met jarenlange en ruime ervaring, waar je terecht kan voor zwembaden, whirlpools, sauna’s, infraroodcabines en accessoires.

Rovapool biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten zoals producten voor onderhoud en gebruik van zwembad, sauna of whirlpool. Zo kunnen we voldoen aan ieders wens voor de bouw en onderhoud van een zwembad, een whirlpool of een sauna. Ook op het gebied van service en advies kan u steeds bij ons terecht. Bij Rovapool staat kwaliteit en de wensen van de klant op de eerste plaats.
Tevens ook zomer- en winterafdekkingen.

We hebben ons assortiment ook uitgebreid met kwaliteits zonnebanken en zonnebanklampen.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom!

Aqua fun

Uw eigen zwembad of wellness-centrum in eigen huis of tuin is een luxe waar men in toenemende mate graag in investeert. Welzijn, comfort,geriefelijkheid, maar ook gezonde ontspanning met een hoog verwenelement, is onverminderd aantrekkelijk.

Bijna 30 jaar ervaring
Aqua Fun bestaat inmiddels bijna 30 jaar en heeft zeer ervaren monteurs in dienst die al zo lang als het bedrijf bestaat voor Aqua Fun werken en overal een oplossing voor hebben. Omdat wij deze ruime ervaring hebben en ook weten wat er rond een project speelt, zijn wij ook in staat om mee te denken en de voor onze klant meest gunstige oplossing aan te bieden. Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Zowel wat betreft de materialen als de geleverde arbeid. Overtuig uzelf en vraag referenties om te zien wat er uiteindelijk wordt opgeleverd. Bij ons kunt u alle vormen en kleuren bekijken.

Onze klanten zijn trots op hun zwembad en willen dat graag laten zien.

Zwembaden.
Wij bouwen zowel buitenbaden als binnenbaden met de daarbij behorende luchtbehandeling. Niet alleen voor de particuliere klant maar ook voor de openbare sector. Wij hebben de kennis van en ervaring met de WHBVZ en de VLAREM.

Er is zo veel mogelijk op het gebied van ligging, vorm, type zwembad en te gebruiken apparatuur dat een grondige voorbereiding erg belangrijk is. Rechthoekige zwembaden, vrije vorm zwembaden, bouwkundige folie zwembaden, polyester zwembaden, skimmerbaden, overloopzwembaden, noem het maar op. Wij hebben het gemaakt.

Renovatie
Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgedaan met kleine en grootschalige renovaties van zwembaden. We mogen met recht vermelden dat we daar zijn uitgegroeid tot één van de toonaangevende specialisten van Nederland.

Onderhoud en nazorg
De nazorg is een belangrijk onderdeel van onze service. Zo maken wij de zwembaden zomer- en winterklaar en daarnaast voeren wij ook veel reparaties uit aan bestaande zwembaden. Waar anderen er niet meer uit komen, vinden wij altijd wel een oplossing voor uw probleem.

Werkgebied
Door de kwaliteit van ons werk en de daaruit voortvloeiende mond-op-mond reclame beperkt ons werkgebied zich niet meer alleen tot Noord en Midden-Limburg. Wij hebben inmiddels zwembaden gebouwd van Egmond aan Zee tot in Eijsden. Daarnaast zijn wij ook actief in België en Nordrhein-Westfalen. Ook daar hebben we inmiddels de nodige projecten uitgevoerd en. Dat onze klanten tevreden zijn blijkt wel uit het feit dat de klanten van het eerste uur nu vaak aankloppen voor een renovatie van het zwembad.

Volledig verzorgd of partner?
Aqua Fun verzorgt de complete aanleg van het zwembad, inclusief de nazorg, die erg belangrijk is om van uw zwembad te kunnen genieten. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen kenbaar te maken en voor de rest nemen wij al het werk uit handen. U kunt er bij Aqua Fun ook voor kiezen om een deel zelf te doen, of door anderen.

Accessoires
Ook voor accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Denk daarbij aan een (lamellen)afdekking, jetstream, diverse desinfectie-apparatuur (met en zonder chloor), automatische bodemzuiger en verwarming. In Nederland  zijn we niet meer afhankelijk van de zon als het om verwarmen gaat. Met een warmtepomp (omgekeerde airco) of warmtewisselaar op een CV-ketel of aardwarmte-installatie is het mogelijk het bad onafhankelijk van de zon te verwarmen. Daarmee kan het seizoen van april t/m oktober worden verlengd.

Stoomcabine, sauna en infrarood op maat
Naast zwembaden en spa’s levert en installeert Aqua Fun ook sauna’s en infraroodcabines van  Bonhof Wellness. Bonhof Wellness is een gerenommeerd Nederlands bedrijf dat inmiddels ook 30 jaar ervaring heeft met de bouw van sauna’s en infraroodcabines. Naast de betrouwbaarheid en kwaliteit  levert Bonhof Wellness ook zeer luxe cabines met alles er op en aan.

Een bouwkundige stoomcabine? Wij bouwen het voor u.

Spa
Wilt u een spa in de tuin of binnen bij uw zwembad? Ook dat kunnen wij voor u leveren.
Wij voeren de merken Leisure Bay en USSSPA. Deze merken hebben kwaliteit en betrouwbaarheid ook hoog in het vaandel staan. Tevens zijn dit merken die een zeer luxe |spa leveren.

De Badmeesters

logo De Badmeesters

 

 

 

 

 

 

Welkom bij de badmeesters

Waarin de Badmeesters zich onderscheiden? Wij leggen complete baden aan. Dus baden met alles er op en er aan waar de klant alleen nog maar in hoeft te zwemmen. Zo min mogelijk onderhoud en gedoe, zoveel mogelijk genieten en gemak. Dat zit ‘m in de techniek, maar ook in onze service. Onze ‘poolservice technicus’ bijvoorbeeld die eens per week langskomt, zodat het zwembad altijd zwemklaar is.

Wij bouwen hier in zuid- west Nederland zwembaden voor mensen die iets bijzonders wensen. Een zwembad waarvan het water zo in het Veerse Meer lijkt te stromen, een zwembad met glazen wanden: alles kan. We hebben nog nooit tweemaal hetzelfde zwembad gebouwd. Natuurlijk, standaard kan ook, maar vaak willen mensen het net even iets anders. Dan denken wij daar graag over mee. Het maakt voor ons niet uit wat voor zwembad het betreft: bouwkundig, folie, polyester, skimmer of overloopgoot als we maar kwaliteit kunnen leveren.

Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Natuurlijk, daar hangt een prijskaartje aan want kwaliteit kost nu eenmaal geld. Maar gepruts kost nog veel meer geld en ergernis. Door te kiezen voor kwaliteit en continuïteit kunnen wij onze klanten aan het zwemmen houden. Ook bij zwembaden geldt het Engelse spreekwoord “Penny wise is often Pound foolish”.

De Badmeesters bestaan sinds 1987. In al die jaren hebben we een goede naam opgebouwd waar we trots en ook heel zuinig op zijn. Met onze klanten hebben we een hechte relatie. Dat lukt alleen met vaste gezichten, vakwerk en vertrouwen. Onze klanten weten dat het goed komt. En daarin zullen wij ze nooit teleurstellen.

Als het ook maar iets met zwembaden te maken heeft, dan moet u bij de Badmeesters zijn!

Friendly Dolphin

 

friendlydolphin-logo

 

Welkom bij Friendly Dolphin.

In de warme dagen van het jaar droomt iedereen ervan een verfrissende duik te nemen in een zwembad in de tuin. Tegenwoordig is dit niet meer geheel onmogelijk. Een zwembad kan op maat worden gemaakt. U wordt van het begin tot het einde bij het proces betrokken, dus de details heeft u zelf in de hand. Niets is te gek!

Friendly Dolphin maakt verschillende zwembaden voor u op maat. Zo kunt u denken aan een gemetseld zwembad, ook wel bouwkundige foliezwembaden genoemd of aan een zwembad gemaakt van hars, de zogenaamde polyesterbaden. Polyester zwembaden komen kant-en-klaar uit de fabriek. Een van de voordelen hiervan is dat de vorm van het bad vooraf kan worden uitgezocht. Daarnaast is er een ruime keus uit de aankleding van het zwembad. Hierbij kunt u denken aan de soort ombouw en de vele steensoorten.
Ook voor Whirlpools bent u bij ons aan het juiste adres. De complete lijn whirlpools biedt voor ieder wat wils, zowel als portable als inbouw, met of zonder overloopgoot. Alles is leverbaar om van uw whirlpool de ontspannende oase te maken waar u naar op zoek bent.

Wil u graag meer weten, neem dan gerust contact met ons op!

Zwedak Recreatiebouw

logo

 

 

 

 

 

 

Zwedak Recreatiebouw B.V. is een allround gespecialiseerd bedrijf in de aanleg van zwembaden en welness installaties. Van folie zwembaden tot de realisatie van uw eigen privé zwembad. Ook zwemaccommodaties in de commerciële sfeer zoals in recreatieparken, saunacomplexen, hotels en zwemscholen behoren tot de mogelijkheden.

Zwedak Recreatiebouw B.V. biedt een compleet pakket aan. De totaalvisie inzake ontwikkeling en realisatie bij nieuwbouw en renovatie van zwembaden. Ook de daartoe behorende installatie met betrekking tot waterzuivering, desinfectie, luchtbehandeling, verwarming vallen binnen deze visie. De juiste kwaliteit wordt gegarandeerd door jarenlange ervaring in zowel onderhoud, renovatie als nieuwbouw.

Om een goed advies uit te brengen aan de opdrachtgever, zullen de wensen vertaald moeten worden naar een goed functionerend geheel. Neem geen onnodige risico’s maar kom eens praten bij Zwedak Recreatiebouw B.V.

Zwedak Recreatiebouw B.V. is een flexibel bedrijf wat graag met de klant meedenkt om te komen tot een geschikte oplossing. Daarbij bieden wij een breed arsenaal aan producten en oplossingen:

 • mozaïek tegelbaden
 • foliebaden
 • sauna’s
 • stoombaden / stoomdouches
 • whirlpools
 • (zwembad)overkappingen
 • luchtbehandeling
 • geurstoffen
 • zwembadbenodigdheden
 • accessoires

UP Design Zwembaden B.V.

updesign
Een zwembad is een zwembad. Zeker. Maar een zwembad van UP Design is méér. Waarom? Omdat UP Design zich – met ruim vijfentwintig jaar ervaring in het bouwen van {binnen} zwembaden – gerust expert mag noemen.

We weten in feite te veel van zwembaden om ze alleen maar te verkopen. Daarom durven wij te zeggen dat het zwembad bij ons op de laatste plaats komt. Want UP Design begint met u te voorzien van een helder advies. Vervolgens begeleiden wij u bij het gehele proces van voorbereiding, bouw, installatie en afwerking.

UP Design Zwembaden weet namelijk alles van het ontwerpen en bouwen van zwembaden. Van waterbehandeling, klimaatbeheersing en energiebesparing. Van filtering tot en met afdekking systemen. Van rand afwerking en zuiver technieken. Wij houden dan ook voortdurend nauw contact met de aannemer, de architect, de elektriciën en de cv monteur. En pas na afloop van dit traject spreken wij van een zwembad.

Mocht uw voorkeur uitgaan naar een sauna of whirlpool, ook daarin bieden wij u een keus uit diverse merken. Hierbij geldt eveneens dat u, door jarenlange ervaring en kennis van zaken, een eerlijk en deskundig advies van ons mag verwachten over aanschaf en het onderhoud.

 

Installatiebedrijf Schalkwijk

logo zwembaden

Al meer dan 20 jaar ervaring in het aanleggen en renoveren van zwembaden.

Ofschoon het bouwen van elk zwembad een uitdaging is, geeft het maken van iets speciaals ons nog altijd de grootste voldoening. Want bij ons is ieder zwembad weer uniek.

Het aanleggen van een zwembad vereist vakmanschap, kennis en ervaring. Voor een duurzame investering wilt u immers graag goed werk geleverd krijgen. Dit kunnen wij leveren.

Wij zorgen gelijk voor een perfecte aflevering, zoals een nauwkeurig gelaste folie, goed geplaatst polyester bad of tegelbad en goed installatiewerk. Wij willen dat onze klanten vanaf het begin al tevreden zijn. Mocht er desondanks iets niet helemaal naar wens zijn, dan staan wij direct voor onze klanten klaar.

Onze klanten komen vooral uit de particuliere sector. Niet alleen de topinkomens kunnen bij ons terecht, maar ook klanten met een modaal inkomen kunnen wij aan een goed en mooi zwembad helpen. Door het ruime assortiment dat wij kunnen leveren garanderen wij voor ieder een zwembad naar wens. Zowel qua vorm als maatvoering.

Wij hopen dat deze site u helpt om uw droom van een eigen zwembad werkelijk te maken. En heeft u de knoop doorgehakt dan staan wij uiteraard klaar om u met goed advies van dienst te zijn.

Frans Schalkwijk

 

Heuff Zwembaden & Wellness

Genieten van een eigen privézwembad

Zwemmen in uw eigen tuin of huis, in een exclusief zwembad dat perfect past in zijn omgeving. Die droom wordt waarheid met Heuff Zwembaden & Wellness.

Schakelt u Heuff Zwembaden in voor de aanleg van uw luxe privézwembad, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van binnen- en buitenzwembaden heeft u gegarandeerd een zwembad die voldoet aan uw wensen en budget.

Betrokken van ontwerp tot oplevering

Een zwembad waar u jarenlang plezier van heeft, begint bij een goed advies. Zo kunnen we u attenderen op zaken waar u wellicht niet aan heeft gedacht, zoals energieverbruik, ventilatie, temperatuuroverdracht en isolatie, en krijgen we een goed beeld hoe we uw toekomstige zwembad stijlvol kunnen inpassen in uw woning of tuin. Praktisch alle denkbare vormen, maten en kleuren zijn mogelijk.

De aanleg van uw zwembad voert Heuff Zwembaden & Wellness volledig in eigen beheer uit. Van ontwerp tot aan oplevering zijn we voor u het enige aanspreekpunt. Werkt u liever met uw eigen architect, bouwbedrijf of installatiebedrijf? Dan werken we nauw samen met deze partijen. Als specialist op het gebied van zwembaden vervullen we dan mede de belangrijke rol van adviseur en begeleiden we het project van A tot Z.

Recrealux


Sinds 1996 is Recrealux actief met de aanleg en onderhoud van zwembaden.
Hoog in ons vaandel staat onze service en een eerlijk advies.
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alle produkten welke met het zwembad te
maken hebben. Of het nu gaat om waterbehandeling of een bodemzuiger, en alles wat
daar tussen ligt, wij kunnen het u leveren.

De laatste jaren houden wij ons steeds meer bezig met besparende mogelijkheden welke
voor uw portemonnaie en het milieu minder belastend zijn. Besparing op energie en
chemicaliën behoren tegenwoordig tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan het
vervangen van zand door AFM, gebruik van APF en ACO. Hierdoor gebruikt u minder
chemicaliën. Frequentieregelaars en zonne-energie zorgen ook voor een aanzienlijke
besparing.

In Nederland is men daar nog niet zo actief mee bezig. In het Caribisch gebied
hebben we al menig project mogen voorzien van besparende zwembadartikelen.

Wilt u met ons in gesprek komen, maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij adviseren u
graag over de mogelijkheden van een zwembad en alle aanverwante zwembadartikelen.

Zwembad Centrum Roosendaal

Ons motto? De klant moet tevreden zijn. Dat is natuurlijk fijn voor de klant, maar ook voor ons, want tegen een klant die op verjaardagen vertelt hoe blij hij met zijn zwembad is, kunnen wij nooit adverteren. De meeste mensen komen via-via bij ons. Wij helpen ze kiezen. Tot we bij het perfecte bad uitkomen. Qua smaak, maar ook qua techniek.

Wij bouwen baden voor mensen hier in de omgeving. Mensen uit Groningen sturen we door naar een collega zwembadbouwer daar in de buurt. Waarom? Omdat we optimale service willen bieden. Als het moet zijn we snel ter plekke. En bij de meeste klanten komen we regelmatig over de vloer voor zomer- en winteronderhoud. Vinden mensen het prettig als we elke week langskomen om de waterkwaliteit te checken en het bad schoon te maken, dan doen we dat ook. Jaar in, jaar uit. Daarom is een goede relatie zo belangrijk. Het moet klikken.

Als zwembadbouwer moet je verstand van zaken hebben. En wat ons betreft komt daar een heel belangrijk ding bij: liefde voor het vak. Zwembaden bouwen waar mensen veel plezier aan beleven is echt het allerleukste wat er is.

Aquaprojects


Uw Wellness specialist in het aanleggen van zwembaden en plaatsen van sauna’s en whirlpools.

Aquaprojects is een begrip in de wereld van het aanleggen van zwembaden, sauna’s en whirlpools. Van het ontwerp tot de bouw en natuurlijk het regelmatige onderhoud. Laat u inspireren en ontdek de onbegrensde mogelijkheden. Vakkundig en zorgvuldig, voor een zorgeloze Wellness ervaring. Aquaprojects is bovendien partner van Compass Pools Nederland, dé specialist in keramische zwembaden. Dus als u kiest voor een binnen- of buitenbad, polyester, betegeld of keramisch, wij maken uw droom waar!

Zwemmen is gezond en geeft ontspanning. Onthaasting, gezond blijven, in conditie blijven, het vakantiegevoel bij u thuis! Ontspanningsruimtes zijn hot. Steeds vaker gebruiken mensen de mogelijkheid om thuis sfeervol te ontspannen met sauna, whirlpool en of zwembad. Ervaar de luxe van pure weldaad aan huis. Omdat wij ons realiseren dat het aanleggen van zwembad, sauna’s en whirlpools veel vragen oproept nodigen wij u graag uit onze showroom om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.  

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden maakt, renoveert en onderhoudt stijlvolle en technisch hoogwaardige bouwkundige binnen- en buitenzwembaden en wellness-onderdelen. Wij staan voor uitstekende en gedegen voorbereiding, uitvoering, service en nazorg. Zoekt u kwaliteit en exclusiviteit, dan zoekt u Elzen Zwembaden.

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in mooie en technisch hoogwaardige exclusieve bouwkundige zwembaden, zoals:

 • overloop
 • onderloop
 • infinity
 • skimmer

Wij maken zowel particuliere als openbare zwembaden, en passen graag niet-alledaagse ideeën toe om uw zwembad uniek te maken.

Wij zijn er voor iedereen en vertalen vrijblijvend uw wensen en budget naar duurzame, onderbouwde en gegarandeerde oplossingen. Onze doelstelling is een fraai en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat, een zwembad of wellness-onderdeel waar u jaren zonder problemen van kunt genieten.

Ook als u een zwembad in het buitenland wilt realiseren, zijn wij u graag van dienst. Wij hebben inmiddels referenties in onder andere Italië, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Griekenland en Sint-Maarten.

U de klant
Wij zijn er voor u, de klant.

De weg naar uw eigen zwembad begint met een persoonlijk gesprek, op locatie of bij ons op kantoor. In dit gesprek adviseren wij u over de vormgeving van het zwembad en de techniek die toegepast kan worden, binnen het budget dat u in gedachten heeft.

Na het uitbrengen van de vrijblijvende offerte maken wij bij voorkeur een vervolgafspraak om de offerte toe te lichten en daar waar nodig aan te passen.

Met deze persoonlijke benadering willen wij een prettige en langdurige relatie met u tot stand brengen. Zo zijn wij namelijk het best in staat om uw wensen te realiseren.

Daarbij staat voor Elzen Zwembaden kwaliteit voorop. Wij doen dan ook nooit concessies aan onze bouwwijze of door ons toe te passen producten.
We gebruiken enkel producten waar we volledig achter staan. Dit alles met het doel om voor u dat exclusieve kwaliteitszwembad te realiseren, waar u jaren van kunt genieten.

Architect en partners
Bent u architect, interieurarchitect, tuinarchitect, bouwadviseur, aannemer of hovenier, dan werken wij graag met u samen.

Want hoewel een fraai en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat begint met een ontwerp, is het ook erg belangrijk om in een vroeg stadium over de technische aspecten na te denken.

Daarom schuiven wij in de ontwerpfase graag vrijblijvend aan om samen met u de wensen van uw klant te realiseren.
Op het gebied van zwembadontwerp- en techniek assisteert Elzen Zwembaden u bij het:

 • ontwerpen
 • maken van werk- en detailtekeningen
 • opstellen van bestekken
 • opstellen van calculaties

Het zwembad

Wij proberen onze klanten te allen tijde goed en uitgebreid te informeren over onze producten en onze werkwijze.

Wij staan garant voor een hoog afwerkingsniveau en werken te allen tijde toe naar het gewenste eindresultaat.

Bonhof Wellness B.V.

 


U denkt aan een zwembad. Wilt u een binnen- of een buitenbad? Wat voor een vormgeving? Een folie, betegeld of een polyester zwembad? Met of zonder afdekking? Gaat u uw zwemseizoen verlengen door een overkapping te plaatsen?

Er zijn zoveel mogelijkheden. Een eigen zwembad is allang geen droom meer.
Kom met al uw wensen bij ons, want er is veel mogelijk.

Ook voor de WHVBZ openbare zwembaden en voor renovatie van uw bestaande zwembad zijn wij uw partner. Hierin begeleiden en adviseren wij u graag.

Bonhof Wellness en Pomaz zijn al meer dan 30 jaar partners van elkaar en beschikken zodoende over een schat aan ervaring en kennis. U kunt hiervan gebruik maken.

ZSW Thuisrecreatie


ZSW Thuisrecreatie is een bedrijf waarin bijna 30 jaar zwembad, sauna en whirlpool bouw ervaring is ondergebracht.

Wij hebben onze showroom in Groningen op 200 meter van de Ikea waar wij diverse zwembaden, sauna’s en whirlpools opgesteld hebben.

Hier kunnen onze ervaren mensen u alles vertellen over alle Wellness apparatuur.

Wij verzorgen het ontwerp de bouw en de technische installatie van uw zwembad of sauna van begin tot eind.

Wilt u liever zelf bouwen? Geen probleem wij leveren alle  materialen en de benodigde kennis om tot een kwalitatief goed eindproduct te komen.

Onze ervaren technische dienst kan reparaties en onderhoud voor u uitvoeren en storingen ter plaatse of bij ons in de werkplaats oplossen.

Ons werkgebied bedraagt de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, maar ook hierbuiten zijn wij u graag van dienst

Wij heten u van harte welkom bij de meest ervaren zwembadbouwers van noord Nederland.