Archieven

Mari Zwembaden

 

 

 

 

 

 

 

Mari, toonaangevend!

Mari is een bedrijf, dat gespecialiseerd is in de professionele aanleg van buitenzwembaden, binnenzwembaden, renovatie en onderhoud voor particulier en openbaar gebruik.
Mari is reeds 20 jaar actief in de markt, en hebben een gedegen reputatie in het waar maken van de wensen en dromen van onze klanten.

Mari is er voor iedereen en vertalen vrijblijvend uw wensen en budget naar een duurzame, fraai en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat wat resulteert in jarenlang probleemloos gebruik van uw zwembad en/of wellness producten.

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in esthetische en technische hoogwaardige exclusieve bouwkundige zwembaden, zoals overloop, infinity en hoogwaterlijnskimmer zwembaden en andere niet alledaagse ideeën met betrekking tot zwembaden.

Mari is er zeer zeker ook voor u als architect, interieurarchitect, tuinarchitect, bouwadviseur, aannemer of hovenier.
Een fraai en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat begint tenslotte met een ontwerp.

Mari staat voor uitstekende en gedegen voorbereiding, uitvoering en (na)service.

Wellness

Mari vervaardigd en installeert wellness onderdelen zoals Infrarood cabines, traditionele sauna’s en spa’s. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige producten..

Infra Smart Infrarood cabine

Infrarood cabines is een specialiteit van ons.

De Infrarood cabine bestaat uit Western Red Cedar Hout en zijn voorzien van Incoloy stralers (met een levenslange garantie) in plaats van keramische stralers. U kunt in de Infrarood cabines een keuze maken in, afmetingen, lichttherapie, dampsysteem. De infrarood cabines met kwalitatieve hoogwaardige techniek van het betrouwbare en gerenommeerde merk Infra Smart.

Maatwerk Sauna

Daarnaast is Mari gespecialiseerd in maatwerk sauna’s, waarbij we gebruik maken van verschillende houtsoorten naar keuze. Daarnaast kunt u een keuze maken in kachelsoort, indeling, afmetingen, verlichting, accessoires, lichttherapie, infrarood lampen en muziek.

Spa’s

Ook voor de toe te passen spa’s kiest Mari voor de kwalitatieve hoogwaardige techniek.

U kunt kiezen uit diversen mogelijkheden en merken. Al onze Spa’s komen uit Europa met een zekerheid van een goede service.

Mari ontvangt u graag en vrijblijvend in onze sfeervolle showroom waar de diversen mogelijkheden aan u getoond worden.

Remon Waterbehandeling

 

Remon Waterbehandeling is een bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in waterbehandeling.

Wij ontwerpen en bouwen zwembaden in alle soorten en maten. Onze ontwikkelingsafdeling beschikt over ruim 35 jaar kennis en ervaring. Ook voor de technische installatie bent u bij Remon aan het goede adres.

Er bestaan verschillende soorten zwembaden. Ook is er een grote diversiteit aan materialenkeuze en opties, maar wat zijn de mogelijkheden?

Om te beginnen kunt u kiezen voor een binnenbad of een buitenbad. Daarnaast kunnen wij het zwembad bouwkundig bouwen of prefab leveren. Het bouwkundige bad wordt ter plaatse gebouwd, terwijl een prefab zwembad compleet wordt aangeleverd en op locatie verder geïnstalleerd wordt. Er zijn tal van verschillende mogelijkheden om uw bad een stijlvolle uitstraling te geven:

• Hoogwaardige folie of betegeling van het bad.
• Verschillende soorten zwembadverlichting (LED, Halogeen e.d.).
• Groot assortiment aan randtegels.
• Inbouwdelen in verschillende maten en materialen (ABS of RVS).
• Tal van verschillende attracties zoals Jet-streams, waterspuiters of waterkanonnen.
• Hoogwaardige zwembad afdekkingen (winterkleden, elektrische afdekkingen).

Remon Pool Manager

Slimme uitvindingen hebben geleid tot onze innovatieve Remon Pool Manager. Een eenvoudig te bedienen systeem dat een aanzienlijke bijdrage levert aan het gemak, de zekerheid en de efficiëntie van uw zwembadtechniek. Met de Remon Pool Manager regelt u de monitoring en bediening van:

• Waterverbruik, piekverbruik en de waterdruk.
• Zwembadpompen, frequentiebesturingen.
• Automatisch terugspoelen van uw zandfilter.
• Verlichting en de aansturing van attracties.
• Verwarming van uw bad.
• Chloor en pH dosering.
• Melding bij eventuele storingen.

Met Remon behaalt u nog meer voordeel door gebruik te maken van:

• Warmteterugwinning uit suppletiewater.
• Een eigen watervoorziening.
• Zwembadverwarming door middel van aardwarmte.
• Zoutelektrolyse systemen.

Onze andere vestigingen in Nederland:

Remon-filiaal Dalfsen
De Singel 11
7722 RR Dalfsen

REMON-filiaal Ospel
Visvijversweg 6
6035 SM, Ospel

 

 

Savannah Wellness

Logo groot copy
Savannah Wellness uit Volendam is opgericht in 2006 en is gevestigd in Volendam.

Door onze wereldwijde opgedane ervaring in de Wellness branche bij enkele fabrikanten besloten wij in oktober 2006 Savannah Wellness op te richten. In de eerste instantie als webwinkel en inmiddels uitgegroeid tot een totaal wellness leverancier voor zowel de particulier als de professionele gebruiker. 

Service en kwaliteit zijn hierbij onze belangrijkste uitgangspunten. Savannah Wellness heeft geen showroom maar maakt gebruik van referentie projecten en de showroom van Zwembadplein zodat u een goed beeld krijgt van het gebruik van de producten in de praktijk.

Savannah Wellness verkoopt, bouwt en installeert zwembaden en complete Wellness projecten in alle soorten en maten. Wij kunnen u helpen met het maken van een keuze voor uw zwembad, whirlpool, sauna of hottub. Maar ook voor service en deskundig advies kunt u op ons rekenen.

De klant staat bij ons voorop en voor elk project vinden wij het belangrijk de klant te leren kennen in zijn eigen omgeving. De huisstijl geeft ons een goed beeld van de stijl die een klant aanspreekt. In overleg met de eindgebruiker maken we een ontwerp dat aansluit bij de eigenaar en woning.

Om een goed beeld te krijgen van het uiteindelijke resultaat van uw zwembad raden wij u aan contact met ons op te nemen om de mogelijkheden en uw wensen voor uw droom bad te bespreken. Het beste kunt u een afspraak maken zodat wij de tijd kunnen nemen voor uw als klant. Dit kan natuurlijk ook ’s-avonds en in het weekend. 

Service en onderhoud is een belangrijk deel van ons bedrijf. Persoonlijke aandacht en snelle service  hebben ons de afgelopen jaren een uitgebreide klantenkring bezorgt in Noord Holland. Belangrijk hierin is onze bereikbaarheid. 7 dagen in de week het hele jaar door staan wij klanten te woord met problemen die wij dan zo snel als mogelijk proberen op te lossen.

Voor onderhoud, storingen, wellness producten en zwembadaccessoires kunt uw ook in onze webwinkel terecht.

Altena zwembaden

Altena zwembaden is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en renoveren van zwembaden. Ook plaatsen en onderhouden wij Villeroy & Boch spa’s. Wij beschikken over een zwembadwinkel / showroom in Dussen waar wij o.a. onderhoudsproducten en toebehoren aanbieden.

Bent u op zoek naar een zwembadbouwer voor aanleg, onderhoud of renovatie van uw buitenzwembad, binnenzwembad of spa? Onze vakkundige en ervaren medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Zo kunt u optimaal genieten van uw zwembad of spa.

Zwembaden met stijl

Zwembaden met stijl Logo zwart

Een zwembad bouwt u niet iedere dag, maar wij wel.

Zwembaden met stijl bouwt binnen en buitenzwembaden met afwerking op een hoog niveau. Sinds 1997 zijn wij als zwembadbouwer actief en bent u bij ons voor het totale zwembadproject aan het juiste adres. Vanuit onze creatieve achtergrond zijn wij in staat aan te voelen wat passend is bij uw gezin, uw levensstijl en persoonlijke behoeftes.

Met onze kennis en vakmanschap ontwerpen en bedenken wij een zwembad wat geheel bij u past.Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad met een folieafwerking, italiaans glasmozaiek, een keramisch monoblockbad of een bad in vrije vorm met strandinloop, we kunnen het allemaal.
Wij denken met u mee vanaf het ontwerp tot de uitvoering.

Onze speerpunten zijn: het leveren van maatwerk en het bedenken van creatieve oplossingen, veilig en gezond zwemwater, duurzaam en mileubewust bouwen en onderhouden, goede prijs en kwaliteit verhouding, aandacht voor de klant en uitstekende service. Ook wanneer u een verouderd bad heeft wat een renovatie behoeft of op zoek bent naar onderhoud voor uw bestaande bad, neem dan contact met ons op.

 

Rovapool

rovapool

Rovapool is een bedrijf met jarenlange en ruime ervaring, waar je terecht kan voor zwembaden, whirlpools, sauna’s, infraroodcabines en accessoires.

Rovapool biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten zoals producten voor onderhoud en gebruik van zwembad, sauna of whirlpool. Zo kunnen we voldoen aan ieders wens voor de bouw en onderhoud van een zwembad, een whirlpool of een sauna. Ook op het gebied van service en advies kan u steeds bij ons terecht. Bij Rovapool staat kwaliteit en de wensen van de klant op de eerste plaats.
Tevens ook zomer- en winterafdekkingen.

We hebben ons assortiment ook uitgebreid met kwaliteits zonnebanken en zonnebanklampen.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom!

Aqua fun

Uw eigen zwembad of wellness-centrum in eigen huis of tuin is een luxe waar men in toenemende mate graag in investeert. Welzijn, comfort,geriefelijkheid, maar ook gezonde ontspanning met een hoog verwenelement, is onverminderd aantrekkelijk.

Bijna 30 jaar ervaring
Aqua Fun bestaat inmiddels bijna 30 jaar en heeft zeer ervaren monteurs in dienst die al zo lang als het bedrijf bestaat voor Aqua Fun werken en overal een oplossing voor hebben. Omdat wij deze ruime ervaring hebben en ook weten wat er rond een project speelt, zijn wij ook in staat om mee te denken en de voor onze klant meest gunstige oplossing aan te bieden. Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Zowel wat betreft de materialen als de geleverde arbeid. Overtuig uzelf en vraag referenties om te zien wat er uiteindelijk wordt opgeleverd. Bij ons kunt u alle vormen en kleuren bekijken.

Onze klanten zijn trots op hun zwembad en willen dat graag laten zien.

Zwembaden.
Wij bouwen zowel buitenbaden als binnenbaden met de daarbij behorende luchtbehandeling. Niet alleen voor de particuliere klant maar ook voor de openbare sector. Wij hebben de kennis van en ervaring met de WHBVZ en de VLAREM.

Er is zo veel mogelijk op het gebied van ligging, vorm, type zwembad en te gebruiken apparatuur dat een grondige voorbereiding erg belangrijk is. Rechthoekige zwembaden, vrije vorm zwembaden, bouwkundige folie zwembaden, polyester zwembaden, skimmerbaden, overloopzwembaden, noem het maar op. Wij hebben het gemaakt.

Renovatie
Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgedaan met kleine en grootschalige renovaties van zwembaden. We mogen met recht vermelden dat we daar zijn uitgegroeid tot één van de toonaangevende specialisten van Nederland.

Onderhoud en nazorg
De nazorg is een belangrijk onderdeel van onze service. Zo maken wij de zwembaden zomer- en winterklaar en daarnaast voeren wij ook veel reparaties uit aan bestaande zwembaden. Waar anderen er niet meer uit komen, vinden wij altijd wel een oplossing voor uw probleem.

Werkgebied
Door de kwaliteit van ons werk en de daaruit voortvloeiende mond-op-mond reclame beperkt ons werkgebied zich niet meer alleen tot Noord en Midden-Limburg. Wij hebben inmiddels zwembaden gebouwd van Egmond aan Zee tot in Eijsden. Daarnaast zijn wij ook actief in België en Nordrhein-Westfalen. Ook daar hebben we inmiddels de nodige projecten uitgevoerd en. Dat onze klanten tevreden zijn blijkt wel uit het feit dat de klanten van het eerste uur nu vaak aankloppen voor een renovatie van het zwembad.

Volledig verzorgd of partner?
Aqua Fun verzorgt de complete aanleg van het zwembad, inclusief de nazorg, die erg belangrijk is om van uw zwembad te kunnen genieten. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen kenbaar te maken en voor de rest nemen wij al het werk uit handen. U kunt er bij Aqua Fun ook voor kiezen om een deel zelf te doen, of door anderen.

Accessoires
Ook voor accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Denk daarbij aan een (lamellen)afdekking, jetstream, diverse desinfectie-apparatuur (met en zonder chloor), automatische bodemzuiger en verwarming. In Nederland  zijn we niet meer afhankelijk van de zon als het om verwarmen gaat. Met een warmtepomp (omgekeerde airco) of warmtewisselaar op een CV-ketel of aardwarmte-installatie is het mogelijk het bad onafhankelijk van de zon te verwarmen. Daarmee kan het seizoen van april t/m oktober worden verlengd.

Stoomcabine, sauna en infrarood op maat
Naast zwembaden en spa’s levert en installeert Aqua Fun ook sauna’s en infraroodcabines van  Bonhof Wellness. Bonhof Wellness is een gerenommeerd Nederlands bedrijf dat inmiddels ook 30 jaar ervaring heeft met de bouw van sauna’s en infraroodcabines. Naast de betrouwbaarheid en kwaliteit  levert Bonhof Wellness ook zeer luxe cabines met alles er op en aan.

Een bouwkundige stoomcabine? Wij bouwen het voor u.

Spa
Wilt u een spa in de tuin of binnen bij uw zwembad? Ook dat kunnen wij voor u leveren.
Wij voeren de merken Leisure Bay en USSSPA. Deze merken hebben kwaliteit en betrouwbaarheid ook hoog in het vaandel staan. Tevens zijn dit merken die een zeer luxe |spa leveren.

De Badmeesters

logo De Badmeesters

 

 

 

 

 

 

Welkom bij de badmeesters

Waarin de Badmeesters zich onderscheiden? Wij leggen complete baden aan. Dus baden met alles er op en er aan waar de klant alleen nog maar in hoeft te zwemmen. Zo min mogelijk onderhoud en gedoe, zoveel mogelijk genieten en gemak. Dat zit ‘m in de techniek, maar ook in onze service. Onze ‘poolservice technicus’ bijvoorbeeld die eens per week langskomt, zodat het zwembad altijd zwemklaar is.

Wij bouwen hier in zuid- west Nederland zwembaden voor mensen die iets bijzonders wensen. Een zwembad waarvan het water zo in het Veerse Meer lijkt te stromen, een zwembad met glazen wanden: alles kan. We hebben nog nooit tweemaal hetzelfde zwembad gebouwd. Natuurlijk, standaard kan ook, maar vaak willen mensen het net even iets anders. Dan denken wij daar graag over mee. Het maakt voor ons niet uit wat voor zwembad het betreft: bouwkundig, folie, polyester, skimmer of overloopgoot als we maar kwaliteit kunnen leveren.

Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Natuurlijk, daar hangt een prijskaartje aan want kwaliteit kost nu eenmaal geld. Maar gepruts kost nog veel meer geld en ergernis. Door te kiezen voor kwaliteit en continuïteit kunnen wij onze klanten aan het zwemmen houden. Ook bij zwembaden geldt het Engelse spreekwoord “Penny wise is often Pound foolish”.

De Badmeesters bestaan sinds 1987. In al die jaren hebben we een goede naam opgebouwd waar we trots en ook heel zuinig op zijn. Met onze klanten hebben we een hechte relatie. Dat lukt alleen met vaste gezichten, vakwerk en vertrouwen. Onze klanten weten dat het goed komt. En daarin zullen wij ze nooit teleurstellen.

Als het ook maar iets met zwembaden te maken heeft, dan moet u bij de Badmeesters zijn!

Friendly Dolphin

 

friendlydolphin-logo

 

Welkom bij Friendly Dolphin.

In de warme dagen van het jaar droomt iedereen ervan een verfrissende duik te nemen in een zwembad in de tuin. Tegenwoordig is dit niet meer geheel onmogelijk. Een zwembad kan op maat worden gemaakt. U wordt van het begin tot het einde bij het proces betrokken, dus de details heeft u zelf in de hand. Niets is te gek!

Friendly Dolphin maakt verschillende zwembaden voor u op maat. Zo kunt u denken aan een gemetseld zwembad, ook wel bouwkundige foliezwembaden genoemd of aan een zwembad gemaakt van hars, de zogenaamde polyesterbaden. Polyester zwembaden komen kant-en-klaar uit de fabriek. Een van de voordelen hiervan is dat de vorm van het bad vooraf kan worden uitgezocht. Daarnaast is er een ruime keus uit de aankleding van het zwembad. Hierbij kunt u denken aan de soort ombouw en de vele steensoorten.
Ook voor Whirlpools bent u bij ons aan het juiste adres. De complete lijn whirlpools biedt voor ieder wat wils, zowel als portable als inbouw, met of zonder overloopgoot. Alles is leverbaar om van uw whirlpool de ontspannende oase te maken waar u naar op zoek bent.

Wil u graag meer weten, neem dan gerust contact met ons op!

Zwedak Recreatiebouw

logo

 

 

 

 

 

 

Zwedak Recreatiebouw B.V. is een allround gespecialiseerd bedrijf in de aanleg van zwembaden en welness installaties. Van folie zwembaden tot de realisatie van uw eigen privé zwembad. Ook zwemaccommodaties in de commerciële sfeer zoals in recreatieparken, saunacomplexen, hotels en zwemscholen behoren tot de mogelijkheden.

Zwedak Recreatiebouw B.V. biedt een compleet pakket aan. De totaalvisie inzake ontwikkeling en realisatie bij nieuwbouw en renovatie van zwembaden. Ook de daartoe behorende installatie met betrekking tot waterzuivering, desinfectie, luchtbehandeling, verwarming vallen binnen deze visie. De juiste kwaliteit wordt gegarandeerd door jarenlange ervaring in zowel onderhoud, renovatie als nieuwbouw.

Om een goed advies uit te brengen aan de opdrachtgever, zullen de wensen vertaald moeten worden naar een goed functionerend geheel. Neem geen onnodige risico’s maar kom eens praten bij Zwedak Recreatiebouw B.V.

Zwedak Recreatiebouw B.V. is een flexibel bedrijf wat graag met de klant meedenkt om te komen tot een geschikte oplossing. Daarbij bieden wij een breed arsenaal aan producten en oplossingen:

  • mozaïek tegelbaden
  • foliebaden
  • sauna’s
  • stoombaden / stoomdouches
  • whirlpools
  • (zwembad)overkappingen
  • luchtbehandeling
  • geurstoffen
  • zwembadbenodigdheden
  • accessoires

UP Design Zwembaden B.V.

updesign
Een zwembad is een zwembad. Zeker. Maar een zwembad van UP Design is méér. Waarom? Omdat UP Design zich – met ruim vijfentwintig jaar ervaring in het bouwen van {binnen} zwembaden – gerust expert mag noemen.

We weten in feite te veel van zwembaden om ze alleen maar te verkopen. Daarom durven wij te zeggen dat het zwembad bij ons op de laatste plaats komt. Want UP Design begint met u te voorzien van een helder advies. Vervolgens begeleiden wij u bij het gehele proces van voorbereiding, bouw, installatie en afwerking.

UP Design Zwembaden weet namelijk alles van het ontwerpen en bouwen van zwembaden. Van waterbehandeling, klimaatbeheersing en energiebesparing. Van filtering tot en met afdekking systemen. Van rand afwerking en zuiver technieken. Wij houden dan ook voortdurend nauw contact met de aannemer, de architect, de elektriciën en de cv monteur. En pas na afloop van dit traject spreken wij van een zwembad.

Mocht uw voorkeur uitgaan naar een sauna of whirlpool, ook daarin bieden wij u een keus uit diverse merken. Hierbij geldt eveneens dat u, door jarenlange ervaring en kennis van zaken, een eerlijk en deskundig advies van ons mag verwachten over aanschaf en het onderhoud.

 

Installatiebedrijf Schalkwijk

logo zwembaden

Al meer dan 20 jaar ervaring in het aanleggen en renoveren van zwembaden.

Ofschoon het bouwen van elk zwembad een uitdaging is, geeft het maken van iets speciaals ons nog altijd de grootste voldoening. Want bij ons is ieder zwembad weer uniek.

Het aanleggen van een zwembad vereist vakmanschap, kennis en ervaring. Voor een duurzame investering wilt u immers graag goed werk geleverd krijgen. Dit kunnen wij leveren.

Wij zorgen gelijk voor een perfecte aflevering, zoals een nauwkeurig gelaste folie, goed geplaatst polyester bad of tegelbad en goed installatiewerk. Wij willen dat onze klanten vanaf het begin al tevreden zijn. Mocht er desondanks iets niet helemaal naar wens zijn, dan staan wij direct voor onze klanten klaar.

Onze klanten komen vooral uit de particuliere sector. Niet alleen de topinkomens kunnen bij ons terecht, maar ook klanten met een modaal inkomen kunnen wij aan een goed en mooi zwembad helpen. Door het ruime assortiment dat wij kunnen leveren garanderen wij voor ieder een zwembad naar wens. Zowel qua vorm als maatvoering.

Wij hopen dat deze site u helpt om uw droom van een eigen zwembad werkelijk te maken. En heeft u de knoop doorgehakt dan staan wij uiteraard klaar om u met goed advies van dienst te zijn.

Frans Schalkwijk

 

Heuff Zwembaden & Wellness

Genieten van een eigen privézwembad

Zwemmen in uw eigen tuin of huis, in een exclusief zwembad dat perfect past in zijn omgeving. Die droom wordt waarheid met Heuff Zwembaden & Wellness.

Schakelt u Heuff Zwembaden in voor de aanleg van uw luxe privézwembad, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van binnen- en buitenzwembaden heeft u gegarandeerd een zwembad die voldoet aan uw wensen en budget.

Betrokken van ontwerp tot oplevering

Een zwembad waar u jarenlang plezier van heeft, begint bij een goed advies. Zo kunnen we u attenderen op zaken waar u wellicht niet aan heeft gedacht, zoals energieverbruik, ventilatie, temperatuuroverdracht en isolatie, en krijgen we een goed beeld hoe we uw toekomstige zwembad stijlvol kunnen inpassen in uw woning of tuin. Praktisch alle denkbare vormen, maten en kleuren zijn mogelijk.

De aanleg van uw zwembad voert Heuff Zwembaden & Wellness volledig in eigen beheer uit. Van ontwerp tot aan oplevering zijn we voor u het enige aanspreekpunt. Werkt u liever met uw eigen architect, bouwbedrijf of installatiebedrijf? Dan werken we nauw samen met deze partijen. Als specialist op het gebied van zwembaden vervullen we dan mede de belangrijke rol van adviseur en begeleiden we het project van A tot Z.

Zwembad Centrum Roosendaal

Ons motto? De klant moet tevreden zijn. Dat is natuurlijk fijn voor de klant, maar ook voor ons, want tegen een klant die op verjaardagen vertelt hoe blij hij met zijn zwembad is, kunnen wij nooit adverteren. De meeste mensen komen via-via bij ons. Wij helpen ze kiezen. Tot we bij het perfecte bad uitkomen. Qua smaak, maar ook qua techniek.

Wij bouwen baden voor mensen hier in de omgeving. Mensen uit Groningen sturen we door naar een collega zwembadbouwer daar in de buurt. Waarom? Omdat we optimale service willen bieden. Als het moet zijn we snel ter plekke. En bij de meeste klanten komen we regelmatig over de vloer voor zomer- en winteronderhoud. Vinden mensen het prettig als we elke week langskomen om de waterkwaliteit te checken en het bad schoon te maken, dan doen we dat ook. Jaar in, jaar uit. Daarom is een goede relatie zo belangrijk. Het moet klikken.

Als zwembadbouwer moet je verstand van zaken hebben. En wat ons betreft komt daar een heel belangrijk ding bij: liefde voor het vak. Zwembaden bouwen waar mensen veel plezier aan beleven is echt het allerleukste wat er is.

Aquaprojects


Uw Wellness specialist in het aanleggen van zwembaden en plaatsen van sauna’s en whirlpools.

Aquaprojects is een begrip in de wereld van het aanleggen van zwembaden, sauna’s en whirlpools. Van het ontwerp tot de bouw en natuurlijk het regelmatige onderhoud. Laat u inspireren en ontdek de onbegrensde mogelijkheden. Vakkundig en zorgvuldig, voor een zorgeloze Wellness ervaring. Aquaprojects is bovendien partner van Compass Pools Nederland, dé specialist in keramische zwembaden. Dus als u kiest voor een binnen- of buitenbad, polyester, betegeld of keramisch, wij maken uw droom waar!

Zwemmen is gezond en geeft ontspanning. Onthaasting, gezond blijven, in conditie blijven, het vakantiegevoel bij u thuis! Ontspanningsruimtes zijn hot. Steeds vaker gebruiken mensen de mogelijkheid om thuis sfeervol te ontspannen met sauna, whirlpool en of zwembad. Ervaar de luxe van pure weldaad aan huis. Omdat wij ons realiseren dat het aanleggen van zwembad, sauna’s en whirlpools veel vragen oproept nodigen wij u graag uit onze showroom om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.  

Bonhof Wellness B.V.

 


U denkt aan een zwembad. Wilt u een binnen- of een buitenbad? Wat voor een vormgeving? Een folie, betegeld of een polyester zwembad? Met of zonder afdekking? Gaat u uw zwemseizoen verlengen door een overkapping te plaatsen?

Er zijn zoveel mogelijkheden. Een eigen zwembad is allang geen droom meer.
Kom met al uw wensen bij ons, want er is veel mogelijk.

Ook voor de WHVBZ openbare zwembaden en voor renovatie van uw bestaande zwembad zijn wij uw partner. Hierin begeleiden en adviseren wij u graag.

Bonhof Wellness en Pomaz zijn al meer dan 30 jaar partners van elkaar en beschikken zodoende over een schat aan ervaring en kennis. U kunt hiervan gebruik maken.

ZSW Thuisrecreatie


ZSW Thuisrecreatie is een bedrijf waarin bijna 30 jaar zwembad, sauna en whirlpool bouw ervaring is ondergebracht.

Wij hebben onze showroom in Groningen op 200 meter van de Ikea waar wij diverse zwembaden, sauna’s en whirlpools opgesteld hebben.

Hier kunnen onze ervaren mensen u alles vertellen over alle Wellness apparatuur.

Wij verzorgen het ontwerp de bouw en de technische installatie van uw zwembad of sauna van begin tot eind.

Wilt u liever zelf bouwen? Geen probleem wij leveren alle  materialen en de benodigde kennis om tot een kwalitatief goed eindproduct te komen.

Onze ervaren technische dienst kan reparaties en onderhoud voor u uitvoeren en storingen ter plaatse of bij ons in de werkplaats oplossen.

Ons werkgebied bedraagt de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, maar ook hierbuiten zijn wij u graag van dienst

Wij heten u van harte welkom bij de meest ervaren zwembadbouwers van noord Nederland.

VSB Wellness and more

Het idee zit helemaal in uw hoofd. Heerlijk thuis ontspannen in een eigen sauna, infraroodcabine, zwembad of stoombad. Het liefst met alles erop en eraan.

Binnen een designsauna of in een buiten een traditionele sauna, alles kan. U hebt gepast en gemeten. Familie en kennissen hebben hun ervaring met u gedeeld. Dan is het nu de hoogste tijd u te laten adviseren door een echte deskundige. Stap binnen bij uw VSB-adviseur!

VSB Wellness is specialist in maatwerk sauna’s en wellness projecten. Voor het complete traject, van ontwerp tot service, groot of klein, particulier of professioneel.

Het ontwerp

Samen met uw adviseur werkt u uw ideeën verder uit. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden op het gebied van ontwerp, verlichting, afmetingen en interieurindeling. Door combinaties te maken kunt u soms veel ruimte besparen. Gaandeweg ontstaat op papier de sauna die helemaal bij u past.

De offerte

Als het ontwerp van uw sauna of wellness project klaar is, gaat uw adviseur aan de slag. Hij maakt eventueel een tekening van uw wellness-project. Vanzelfsprekend houdt hij hierbij de technische aspecten in het oog: de capaciteit in relatie tot de ruimte, de toevoer van zuurstof, de meest ideale luchtcirculatie, de goede combinatie van materialen. Samen met een duidelijke prijsopgave, weet u nu tot in de puntjes waar u aan toe bent.

Het eindresultaat van uw wellness thuis

Het bouwen kan beginnen. Uw langgekoesterde wens gaat in vervulling. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp houdt u zelfs nog ruimte over voor de ‘final touch’, met bijvoorbeeld een heerlijk stortdouche of prachtige badkamerinrichting. U creëert een sfeer waar u fysiek en mentaal geheel tot rust komt. En waarin u, alleen of met anderen, kunt genieten van uw eigen zwembad, sauna, stoomcabine, whirlpool of een combinatie..

VSB werkt met grote opdrachtgevers en met particulieren. Voert eenvoudige opdrachten uit en heeft ruime ervaring met grootschalige en complexe wellnesscentra. Als vanzelfsprekend hoort daar een uitgebreid assortiment bij. Ieder denkbaar product dat thuis hoort in de wellnesswereld zit daarom in ons assortiment. Van badkamermeubel tot inloopkast. Van sfeerlamp tot shopinrichting, van inloopkast tot locker. Een bezoek aan onze showroom zal u ongetwijfeld inspireren.

Bos Zwembaden


Bos Zwembaden is een gepassioneerde zwembadbouwer en expert in het ontwerpen, renoveren en realiseren van binnenzwembaden en buitenzwembaden en aanverwante wellness.

Kenmerkend aan onze aanpak is een grondige inventarisatie en voorbereiding, een creatief maar passend ontwerp, een soepele uitvoering en een goede follow-up.
Maar wij doen meer dan zwembadaanleg alleen: Bos Zwembaden werkt samen met u aan het belangrijkste aspect van uw investering: een zorgeloze wellness beleving!

De relaties met onze opdrachtgevers zijn bijna altijd voor lange duur. Dat vinden wij prettig en zij ook.

Arjan Brok

Uw zwembad buitengewoon goed uitgevoerd!

Succes zit ‘m in de details. Dat geldt zeker bij de aanleg van uw zwembad. De kleinste details kunnen bepalend zijn voor uw zwembadplezier. Daarom houden wij bij Arjan Brok zowel het ontwerp, de aanleg, uitvoering als het onderhoud van uw zwembad geheel in eigen hand. Dat betekent één aanspreekpunt, de kortst denkbare lijnen en volledig in-control zijn.

Doordat in de werkomschrijvende offerte alles tot in de fijnste finesses staat omschreven, weet u exact wat er gaat gebeuren. Er wordt daarnaast uiterst gefaseerd en gestructureerd gewerkt. De uitvoering wordt nauwgezet bewaakt door de uitvoerder. Zo wordt uw zwembaddroom werkelijkheid!