Wat kan het Zwembadplein voor mij betekenen

Milovito (16)Het Zwembadplein is opgericht als een gezamenlijk initiatief vanuit de sector. Er blijkt namelijk veel behoefte te zijn aan een plek waar actuele kennis en ervaring werd gebundeld; de ervaring van de zwembadbouwer met de kennis van de toeleverancier.

Collectief van zwembadbouwers

Het collectief van zwembadbouwers heeft één gezamenlijk doel : een plek creëren waar u een reëel, compleet en betrouwbaar beeld krijgt van wat er op het gebied van zwembaden en zwembadtoebehoren te koop is. Een plek die u helpt om de beste keuze te maken. De keuze voor een zwembad roept immers vragen op. Heel veel vragen. Wij geven een eerlijk antwoord.

Ruim 40 zwembadbouwers

Het initiatief blijkt in een grote behoefte te voldoen, het Zwembadplein werd en is een succes. En groeide. Inmiddels hebben ruim 40 zwembadbouwers uit heel Nederland en België zich in het Zwembadplein verenigd.

Adviseurs van Zwembadplein

Laat u voorlichten door een van de adviseurs van het Zwembadplein. Ze verwelkomen u graag in ons adviescentrum, bij voorkeur op afspraak zodat er voldoende tijd is voor een uitgebreid gesprek over de mogelijkheden. Wilt u na uw bezoek graag een passende prijsopgave ontvangen voor het realiseren van hetgeen besproken? Daarvoor verwijzen u graag door naar een aangesloten zwembadbouwer/partner.

>>> Impressie