Over Zwembadplein

Zwembadplein is er voor iedereen die overweegt om een binnen- of buitenzwembad aan te laten leggen. Een unieke plek waar u advies kunt inwinnen over zwembaden, die u wordt aangeboden door de sector in Nederland en België als geheel, leunend op meer dan 40 jaar ervaring.

Wat is Zwembadplein?

Zwembadplein is opgericht als een gezamenlijk initiatief vanuit de sector. Er blijkt namelijk veel behoefte te zijn aan een plek waar actuele kennis en ervaring worden gebundeld; de ervaring van de zwembadbouwer met de kennis van de toeleverancier. Zwembadplein is die plek waar alle productkennis en ervaring op het gebied van zwembaden, zwembadonderdelen en het laten aanleggen van zwembaden bijeen worden gebracht.

Wat kunt u bij Zwembadplein?

Wij zijn een collectieve samenwerking van zwembadbouwers in Nederland en België met maar één doel: u reëel, compleet en betrouwbaar advies geven op het gebied van zwembaden en toebehoren. Zwembadplein is uw eerste stap wanneer u nadenkt over het aanschaffen van een zwembad. Na een bezoek aan onze showroom heeft u een beter beeld van de mogelijkheden en kunnen wij u doorsturen naar een zwembadbouwer die het beste aansluit op uw wensen.

Kom naar de showroom van Zwembadplein

Zwembadplein is gericht op sfeer en beleving om het goede gevoel dat een zwembad kan geven aan u over te brengen. Hier vindt u de allernieuwste producten gepresenteerd en kunt u zich onbeperkt laten informeren over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van zwembaden. Wij geven altijd een eerlijk antwoord op al uw vragen.

Laat u voorlichten door een van de adviseurs van het Zwembadplein. Zij verwelkomen u graag in ons adviescentrum, bij voorkeur op afspraak zodat er voldoende tijd is voor een uitgebreid gesprek over de mogelijkheden.

Wilt u zich liever eerst inlezen over alle mogelijkheden? Dan nodigen we u graag uit om onze website eens verder te bekijken, hierop kunt u al veel informatie lezen over de soorten zwembaden en het onderhouden ervan. Veel leesplezier en hopelijk mogen we u een keer verwelkomen in de showroom van Zwembadplein!