Nieuw zwembad

Aan de realisatie van een nieuw zwembad gaan soms jaren vooraf. Daarbij doelen we niet op een simpel opzetzwembad, opblaas(intex) zwembad of houten zwembad. We hebben het hierbij over een inbouw zwembad, bijvoorbeeld een zwembad in de tuin of een zwembad in huis.

Het begint met een beetje mijmeren en dromen over zwemmen in uw eigen zwembad, vervolgens worden de plannen steeds concreter. Op het moment dat mensen bij een zwembadbouwer binnenstappen, weten ze vaak wel dat ze een zwembad willen bouwen maar hoe en wat precies, dat is nog niet duidelijk.

Zwembadplein helpt bij het oriënteren

Juist in die oriënterende fase kan het Zwembadplein een belangrijke rol spelen. Met onze kennis en ervaring kunnen wij uw plannen en ideeën kanaliseren en dat helpt u een eind op weg. Op het Zwembadplein kunt u terecht voor een vrijblijvend gericht advies, om in een sfeervolle omgeving te zien en ervaren wat er zoal op de markt is. Omdat beleven en ervaren nu eenmaal de beste manier van informeren is. Hiervoor nodigen we u ook graag uit in onze showroom.