Binnenzwembad

Van een binnenzwembad kunt u het hele jaar door genieten en dat is de reden dat steeds meer mensen kiezen voor een binnenzwembad. Uiteraard moet u wel ruimte hebben of maken voor dit zwembad waardoor het meer bouwkundige voorzieningen nodig heeft dan een buitenzwembad. Als u overweegt om binnen een zwembad aan te laten leggen zijn er een aantal zaken waaraan u moet denken. Zwembadplein adviseert u graag hierover.

Ontvochtiging

Een zwembad bevat warm water (ideaal gezien tussen de 25 en 27 graden Celsius) en warm water verdampt, soms zelfs wel honderd liter per dag! Om te voorkomen dat de ruimte erg vochtig wordt een ontvochtigingsinstallatie noodzakelijk. Meer informatie over deze installaties of de temperatuur van het zwemwater kunt u lezen op onze website:

Wij raden ook voor een binnenzwembad altijd een goede zwembadafdekking aan. Hiermee kunt u de hoeveelheid water die verdampt beperken. Daarnaast kan juiste afdekking ook bijdragen aan de veiligheid van uw zwembad, wat van belang is in een huishouden met kinderen en/of huisdieren.

Wilt u een binnenzwembad aanleggen?

Het mooie aan zwembaden is dat het maatwerk producten zijn. Dat wil zeggen dat er in principe alles mogelijk is, mits de ruimte het toelaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een binnenzwembad? Dan bent u bij Zwembadplein aan het juiste adres. In onze showroom vertellen we u graag over de nieuwste technologieën. Voor persoonlijk advies of een offerte kunt u direct contact opnemen met een van onze partners.